Popis
Použití:
- kultura se očkuje přímo do tepelně ošetřeného mléka (záhřev nejméně na 85 ° C, 2-3 minuty) vychlazeného na kultivační teplotu, za intenzivního míchání až do úplného rozpuštění kultury
- kultivační teplota a doba kultivace: 23-30 ° C (optimum 30 ° C), kultivace při 23 ° C, 20-24 hodin nebo při 30 ° C, 16-18 hodin
Balení:
pytlík na 200 litrů mléka
Skladování a trvanlivost:
trvanlivost nejméně 6 měsíců od data výroby při teplotě skladování 4 ° C
Složení:
sušené mléko, kmeny: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc, Lactobacillus brevis, Saccharomyces cerevisiae, Kluyveromyces. Kultura neobsahuje GMO.
Diskuse 0
Žádné komentáře
Hodnocení 0
Žádné komentáře
Kefírová kultura S na 200 l
182,5 Kč
Nový komentář