Menu
Acidofilní (SAB) kultura probiotická na 1000 l
Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba kyselomléčných nápoje s probiotickými bakteriemi. Čtěte více

Na objednávku

370,7 Kč

Skladové číslo: 2002017

Popis

Použití:

  • kultura se očkuje přímo do tepelně ošetřeného mléka (záhřev nejméně na 85 ° C, 2-3 minuty) vychlazeného na kultivační teplotu (34-45 ° C), za intenzivního míchání až do úplného rozpuštění kultury
  • kultivační teplota a doba kultivace: 34-45 ° C (optimum 35-37 ° C), 16-20 hodin

Balení:
pytlík na 1000 litrů mléka
Skladování a trvanlivost:
trvanlivost nejméně 6 měsíců od data výroby při teplotě skladování 4 ° C
Složení:
sušené mléko, kmeny: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium sp. Kultura neobsahuje GMO.

Diskuse 0

Žádné komentáře

Nový komentář

Hodnocení 0

Zatím bez hodnocení. Buďte první!

Přidat

Žádné komentáře

Acidofilní (SAB) kultura probiotická na 1000 l
Acidofilní (SAB) kultura probiotická na 1000 l

370,7 Kč

Nový dotaz k produktu

Kontrolný kód

i

Nový komentář

Kontrolný kód

i

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.
Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat