Popis
Použití:
- kultura se očkuje přímo do tepelně ošetřeného mléka (záhřev nejméně na 85 ° C, 2-3 minuty) vychlazeného na kultivační teplotu (34-45 ° C), za intenzivního míchání až do úplného rozpuštění kultury
- kultivační teplota a doba kultivace: 34-45 ° C (optimum 35-37 ° C), 16-20 hodin
Balení:
pytlík na 1000 litrů mléka
Skladování a trvanlivost:
trvanlivost nejméně 6 měsíců od data výroby při teplotě skladování 4 ° C
Složení:
sušené mléko, kmeny: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium sp. Kultura neobsahuje GMO.
Diskuse 0
Žádné komentáře
Hodnocení 0
Žádné komentáře
Acidofilní (SAB) kultura probiotická na 1000 l
370,7 Kč
Nový komentář