Velmi užitečné tlakové sudy, které jsou velmi používané komerčními pivovary. Přidejte max. 3 g / l cukru pro druhé kvašení pomocí speciální, opětovně použitelné pryžové zátky.
Soudek vyžaduje výčepní ventil 058.030.4 nebo 058.031.2, viz odkazy níže.
2. fermentace v soudcích:
Většina domácích pivovarů bude chtít udělat druhou fermentaci v sudu a získat přírodní oxid uhličitý, stejně jako ve lahvové pivu.
Množství cukru, musíte přidat těsně před vyplněním svého soudku, množství cukru se v zásadě neliší s tím množstvím, které používáte při plnění lahví (5-9 g / l piva s plně zkvašeným pivem, a to v závislosti k požadované úrovni CO2 v pivu) .
Tento způsob je stejný jako pro láhve: rozpusťte cukr v malém množství vody nebo piva, nalijte to do soudku a vše dobře smíchejte.
Umístěte soudek ve vzpřímené poloze po dobu několika dnů při pokojové teplotě, aby se 2. fermentace mohla uskutečnit. Pak ho dejte na chladné místo pro potřebu zrání. Vyřazena, ale stále funkční chladnička je ideální místo, které Vám umožní nalít pivo ve správné teplotě.
Když je pivo zcela vyčiřené, stáčení může začít.
Žádné komentáře
Žádné komentáře
327,1 Kč
Nový komentář