Popis
K čemu slouží přechodová komora?
PLNĚNÍ přechodových komor s trochou vody umožňuje fungovat jako jakýsi sifon, na oddělení piva nebo vína od okolního vzduchu. Žádné vnější bakterie se dovnitř nemohou dostat, ale vzhledem k přetlaku je oxid uhličitý vznikající při kvašení schopný uniknout přes přechodovou komoru von.Dvojité vzduchové nádoby jsou nejlevnější, ale i těžší, než čistě válcové verze. Při objemu 50 l nebo více, je nutné použít i válcovou přechodovou komoru. Voda v přechodové komoře se může odpařovat a proto je nutná pravidelná kontrola a doplňování. Pokud je to nutné, může být přechodová komora vyplněna se siřičitanem namísto obyčejné vody.
Diskuse 0
Žádné komentáře
Hodnocení 0
Žádné komentáře
Kvasící ventil Bubbler MODEL
38,3 Kč
Nový komentář