Menu

Pro domácnost, drobných i větších výrobců

1024 položek

  • NOVINKA

    Roztok chloridu vápenatého 1 l

    (2004001)

    36% roztok chloridu vápenatého je roztok potravinářského chloridu vápenatého v pitné vodě. Používá se při výrobě sýrů a tvarohů za účelem zvýšení výtěžnosti výroby, snížení spotřeby syřidla, zlepšuje pevnost a konzistenci sýřeniny.

    Expedujeme do 48 hodin

    202,9 Kč

  • Roztok chloridu vápenatého 5 l

    (2004002)

    36% roztok chloridu vápenatého je roztok potravinářského chloridu vápenatého v pitné vodě. Používá se při výrobě sýrů a tvarohů za účelem zvýšení výtěžnosti výroby, snížení spotřeby syřidla, zlepšuje pevnost a konzistenci sýřeniny.

    Expedujeme do 48 hodin

    571,2 Kč

  • Smetanová kultura S62 na 50 l

    (2002027)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba tvarohů, čerstvých sýrů, sýrů eidamského typu, zakysané smetany.

    Expedujeme do 48 hodin

    90,2 Kč

  • Smetanová kultura S31 na 50 l

    (2002025)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba tvarohů, čerstvých a měkkých sýrů, másla, zakysanky, sýry eidamského typu.

    Expedujeme do 48 hodin

    89 Kč

  • Ovčí smetanová kultura ZS 25 na 50 l

    (2002026)

    Lyofilizovaná kultura vyizolovaná z ovčího hrudkového sýra na přímé očkování mléka. Použití: výroba kyselomléčných nápojů, čerstvých a pařených sýrů, ovčího a kravského hrudkového sýra.

    Expedujeme do 48 hodin

    99 Kč

  • Sýrařská kultura S31 + 73 na 50 l

    (2002032)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba sýrů s dohřívání sýřeniny (eidamského typu), termofilních a průmyslového tvarohu.

    Expedujeme do 48 hodin

    99 Kč

  • Sýrařská kultura S62 + 73 na 50 l

    (2002024)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba sýrů s vysokodohrievanou sýřeniny (ementálského typu).

    Expedujeme do 48 hodin

    99 Kč

  • Jogurtová kultura S na 50 l

    (2002030)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba jogurtů, jogurtových nápojů, dezertů. Kultura se vyznačuje krémovitou konzistencí a vyšší hustotou.

    Expedujeme do 48 hodin

    90,2 Kč

  • Jogurtová kultura S4 na 50 l

    (2002031)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba jogurtů (zejména nízkotučných), také z kozího mléka, výroba jogurtových dezertů. Kultura se vyznačuje velmi hustou až viskózní konzistencí.

    Expedujeme do 48 hodin

    90,2 Kč

  • Kefírová kultura S na 50 l

    (2002028)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba kefírového mléka.

    Expedujeme do 48 hodin

    90,2 Kč

  • Acidofilní (SAB) kultura probiotická na 50 l

    (2002029)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba kyselomléčných nápoje s probiotickými bakteriemi.

    Expedujeme do 48 hodin

    95,7 Kč

  • Smetanová kultura S62 na 200 l

    (2002041)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba tvarohů, čerstvých sýrů, sýrů eidamského typu, zakysané smetany.

    Na objednávku

    172,1 Kč

Parametry

Výrobce zobrazit všechny

Dostupnost
Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.
Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Nákupní košík