Popis
Použití:
- kultura se očkuje přímo do tepelně ošetřeného mléka (při výrobě kyselomléčných nápoje záhřev nejméně na 85 ° C, 2-3 minuty; při výrobě sýrů záhřev na 72-75 ° C, 1-2 minuty) vychlazeného na kultivační teplotu, za intenzivního míchání až do úplného rozpuštění kultury
- kultivační teplota: 23-30 ° C (optimum 28 ° C)
Balení:
pytlík na 1000 litrů mléka
Skladování a trvanlivost:
trvanlivost nejméně 6 měsíců od data výroby při teplotě skladování 4 ° C
Složení:
sušené mléko, kmeny: Lactococcus lactis subsp. lactis. Kultura neobsahuje GMO.
Diskuse 0
Žádné komentáře
Hodnocení 0
Žádné komentáře
Ovčí smetanová kultura ZS 25 na 1000 l
255,7 Kč
Nový komentář